Mercedes Onderdelen heeft haar website met de grootste zorg samengesteld, desondanks kunnen zich incidentele onjuistheden voordoen. Wij wijzen u op de volgende bepalingen.

Informatie: Alle prijzen op deze site voor zijn in Euro, inclusief 19% BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders is aangegeven. Informatie op de website is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten. Getoonde afbeeldingen worden ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Op al onze aanbiedingen, facturen, offertes en overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Aansprakelijkheid: Mocht er op deze site onjuistheden in de gegevens voorkomen of mocht de informatie niet meer actueel zijn, dan aanvaardt Kaslo Recycling /  Mercedes Onderdelen geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele gevolgen hiervan. Tevens aanvaardt Kaslo / Mercedes Onderdelen geen aansprakelijkheid indien er sprake mocht zijn van storingen of onderbrekingen van of fouten of vertraging in het verstrekken van informatie.

Links: Bepaalde verwijzingen op deze site kunnen linken naar websites die door derden worden aangeboden en onderhouden. Hierover hebben wij geen controle. Wij dragen en aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van dergelijke sites.

Wij distantiëren ons uitdrukkelijk van alle inhoud van link webpagina's of afbeeldingen. Overtreding van geldend recht, gewoontes of moraal die ons bekend worden, leiden tot verwijdering van links, afbeeldingen of dergelijke.

Mercedes Onderdelen Nijmegen levert uitsluitend originele Mercedes Benz onderdelen zodat uw auto tot in het kleinste detail een echte Mercedes blijft. Bij ons heeft u de eerste keuze uit tweedehands, met originele onderdelen zodat uw auto zijn waarde behoudt

mercedes

mercedes

mercedes

Visitor counter, Heat Map, Conversion tracking, Search Rank